0413 – 475 226
info@fredvandelaar.nl
Fred van de Laar Grond-, Weg- en Waterbouw BV uit Sint-Oedenrode

Grond-, Weg- en Waterbouw

Fred van de Laar Grond-, Weg- en Waterbouw BV realiseert voor u als aannemer alle mogelijke soorten omvangrijke  projecten, zowel in de wegenbouw, waterbouw, infra en utiliteit. Onze opdrachtgevers hiervoor zijn provincie en gemeentes, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en particulieren.  Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verrichten aanleg van nieuwe wegen en (bedrijfs) terreinen, inrichting van nieuwbouwwijken, onderhoud en reconstructies van bestaande infrastructuren of het aanpassen hiervan. Voor particulieren het grond-, en straatwerk  met tuin aanleg en alle bouwkundige voorzieningen o.a. aanleggen van zwembaden etc. incl. technische installaties.

De werkzaamheden die hierbij voor kunnen komen zijn onder meer:

Grond-, riool-, en straatwerk;

  • uitvoeren van alle voorkomende grondwerken, incl. leveren van alle benodigde grondstoffen bijv. straatzand, puingranulaat, grind, etc;
  • aanbrengen van rioleringen in zowel beton en pvc, incl. putten en straatkolken;
  • aanleggen van bestrating in alle mogelijke uitvoeringen met bijvoorbeeld gebakken materialen, tegels, betonklinkers, asfalt, etc;
  • aanbrengen van alle straatmeubilair;
  • aanbrengen van straat- en terreinverlichting.

Waterbouw;

  • aanleggen van waterbouwkundige projecten;
  • intrillen van damwanden, meerpalen en fundatiestijlen.

Fred van de Laar Grond-, Weg-, en Waterbouw BV beschikt over een brede vakkennis op het gebied van grondwerk, wegenbouw en waterbouw. Zijn hedendaagse grondverzetmachines voldoen aan zware eisen en zijn toereikend en geschikt voor alle werkzaamheden.

Door kundigheid en effectiviteit met een vast team van vakbekwame medewerkers zijn wij in staat projecten te realiseren volgens de specificatie van de klant en conform wet- en regelgeving van de overheden en andere instanties.

Door korte communicatielijnen wordt er zeer efficiënt gewerkt en zijn de eindverantwoordelijke direct aanspreekbaar. Er wordt flexibel gewerkt en binnen de bestaande plannen wordt meegedacht om de beste oplossing voor een probleem aan te dragen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over Grond-, Weg- en Waterbouw

Klik hier!